Ondersteuning Auto helderheid buiten led display

Ondersteuning Auto helderheid buiten led display

De “XMPLAYER” is de software naam van DBSTAR LED-display controlesysteem. Zoals geïntroduceerd in de tutorial “DBstar XMPlayer Configure”, DBSTAR controlesysteem zijn vooral voor de niet-zo-groot formaat LED-schermen. En die led displays worden meestal geïnstalleerd op niet zo grootte hoogten. Daarom is de functie “auto-brightness aanpassing” bijzonder belangrijk.
Bijvoorbeeld, de helderheid van 6000nits is goed als het grootste deel van de dag de zon schijnt, omdat de zon sterk is qua lichtopbrengst; maar wanneer in de avond de zon verdwijnt, is de helderheid van 6000nits te fel, en voor mensen is het dan zeer ongemakkelijk om naar te kijken. Als er veel verkeer langs rijdt zou de over-helderheid zelfs kunnen leiden tot ongelukken.
Gezien deze situatie, zou het perfect zijn als het LED scherm de helderheid van het led scherm automatisch aan zou passen. Nu is er dus een functie die deze problemen oplost. De functie heet “auto-brightness aanpassing”en is uitgegroeid tot de standaard.
In deze tutorial, zullen wij u begeleiden hoe u deze functie “auto-helderheid-instelling” met de XMPLAYER LED-software mogelijk kan instellen. Voor gebruik hiervan en telefonische helpdesk kunt u gaan naar leddisplayexpert.nl