Video Processor Ledsync820c voor led scherm


Ondersteuning -> Video Processor Ledsync820c voor led scherm

Ledsync820c is een van de meest gekozen geleid videoprocessors voor led beeldschermen. Het is vereist voor TV relay centra, grootschalige podium en theater, tentoonstellingen, vergaderingen etc high-end evenementen.
Als je gaat voor het invoeren van meer signaal bronnen dan computers alleen, en als je op zoek bent naar de goedkope oplossing, zou de videoprocessor Ledsync820c een geschikte keuze te zijn.
Als deze niet goed is , is een andere optie,de Ledsync822A . Simpel gezegd, het verschil tussen Ledsync820c en Ledsync822A is alleen dat Ledsync822A heeft de PIP (Picture in Picture) functie.
De video processor kan de plaats van de LED-display controle kaarten niet nemen, dus we moeten het op de verzendkaart verzamelen om de led video processor te kunnen gebruiken (intern). Voordat de zending van informatie klaar is moeten we de verzendkaart hebt geinstalleerd. Maar soms, eisen klanten dat de videoprocessor nadat ze al het LED-scherm hebben ontvangen alsnog wordt geinstalleerd. In dit geval moet de klant de verzendkaart op zichzelf samenstellen en programmeren.
Met de foto’s hieronder, gaan we laten zien hoe de verzendkaart in de led scherm processor Ledsync820c en Ledsync822A) wordt gemonteerd.